Aandrijvenenbesturen.nl – Succesvolle RapidPro en Virtual (R)evolution 2017

Vorige week organiseerde Mikrocentrum tegelijkertijd RapidPro en Virtual (R)evolution in NH Conference Centre te Veldhoven. Tijdens de goed bezochte vakbeurzen vond behalve het congresprogramma ook de uitreiking van de RapidPro Startup Award en de Dutch VR Awards plaats. Ruim 4200 bezoekers bezochten de 107 exposanten en namen deel aan het lezingenprogramma en de workshops.

RapidPro en Virtual (R)evolution trokken 107 exposanten en 4200 bezoekers.


De RapidPro Startup Award is een initiatief van Mikrocentrum en de branchevereniging RapidPro ter stimulering van startups op het gebied van additive manufacturing / 3D-printen. Nectar won deze award met een modulaire desktop delta 3D-printer, waarmee het ´gat´ in de markt tussen grote industriële printers en desktop printers wordt opgevuld.

Goed bezocht lezingenprogramma


De kwaliteit van het lezingenprogramma wordt gewaardeerd, resulterend in volle zalen met ontwerpers, engineers, productiemedewerkers en eindgebruikers van 3D-geprinte producten. Na een aantal jaren hype staat nu kennisoverdracht centraal.


oor het eerst werd tijdens RapidPro een debat gevoerd over de noodzaak van certificering en normering voor additive manufacturing. Dit debat vond plaats onder…

Read the full article from the Source…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *